Om Finanslabbet

2 personer som kollar på ett papper mellan två mac books.

Det brukar sägas att pengar inte gör en lycklig. Men ingen skulle ju tacka nej till mer?

Man lär sig inte privatekonomi i grundskolan i Sverige. Så alla har inte stenkoll på hur man gör en budget eller hur ränta fungerar. Det är inte raketforskning men vi vill hjälpa till ändå! Därför startade vi denna sida. För att hjälpa de som är rent ut sagt kassa på ekonomi, men även för att kunna dela med oss av mycket intressanta och bra verktyg, strategier och idéer för att boosta din privatekonomi.

Vi kommer göra vårat absolut bästa för att ge matnyttig info och intressant läsning. Målet är att alla som tar sig till sidan ska få med sig något användbart. Vi kommer inte sticka under stolen med att det finns dom som är bättre än oss på de områden vi dedikerat oss till. Men med mycket research och en del hår på nacken är vi säkra på att vi kan leverera något bra!

Ska du smälla ihop en budget så du får stenkoll på din ekonomi? Check!
Vill du jämföra olika kreditkort, försäkringar eller andra tjänster relaterade till din ekonomi? Check!
Vill du få tips om de bästa aktierna som kommer göra dig rik imorgon? Cheeeee… Nja tyvärr så fungerar det inte riktigt.

Inget av de vi kommer skriva om kommer göra dig rik imorgon. Inget av tipsen vi ger dig för att tjäna pengar kommer heller fungera utan att du lägger ner lite energi på det.

Men grunderna kommer du kunna få här!

Vare sig  det gäller strategier till börsen eller om du ska investera i bostäder. Sen kommer du såklart hitta massa annat som inte bara handlar om att tjäna kosing!

Recensioner och jämförelser

På sidan kommer du hitta recensioner och jämförelser av lite olika tjänster relaterade till ekonomi. Vi vill vara transparenta och säga att i väldigt många fall så får vi betalt ifall du går via vår länk och sen gör ett köp hos leverantören du landar hos.

Däremot kan vi vara väldigt trygga med att säga att de vi säger om tjänsterna är i linje med vad vi tycker och att vi inte hypar något vi inte tror är bra. Idag erbjuder i princip alla ersättning för att man rekommenderar en produkt. Så vi som jämför och recenserar kan välja och vraka bland våra favoriter utan att tänka på betalningen.

Vi får större delen av våra intäkter via Adtraction och Adrecord. Kolla gärna dom sidorna för att få mer koll på hur det hela fungerar.

Vi hoppas innerligt att ni får med er något bra från vår site! Ha det grymt!

//Finanslabbet